NM 2017: Pre-game tailgate-party!

Forbundet og Osloklubbene Vålerenga Trolls og Oslo Vikings inviterer til tailgate-party i forkant av NM-finalen på Bislett, det loves både grill og god stemning.

Vi byr opp til fest

8. juli kl. 15.00 starter vi fotballfesten med tailgate-party ved inngang 1 på Bislett Stadion.
Vi tar med grillen og musikkanlegg, og kjører i gang med konkurranser og give-aways.
Sesongens to beste lag møtes i kampen om tittelen «Norgesmester 2017».
En tittel som bærer med seg svette, blod, tårer og ikke minst en intens, men god stemning.

Men hva er egentlig tailgate?

Tailgate er en amerikansk tradisjon og sosial happening hvor fans og tilskuere samles rundt fotballarenaen i forkant av kampen. Her blir det spilt musikk, og delt god mat og drikke blant de oppmøtte. En tailgate er den ned-fellbare lemmen på en pick-up. «Tailgating» er originalt at man satt på denne eller brukte denne som bord. «Tailgating» blir i USA forbundet med at man gjør dette rundt og i bagasjerommet/ lasteplanet på bilene, og derfor «tailgater».
Vi kommer riktig nok ikke til å gjøre dette fra et bagasjerom på en bil, men tar med de samme tradisjonene til Bislett for å skape litt «Super Bowl» stemning!

Og dette foregår ute? Hva med været?

Det er sommer og vi håper på fint vær, men har også god plass under tak dersom det skulle regne. La ikke det være en stopper for om du velger å delta eller ikke – her blir det moro uansett!

Tailgate-party er gratis og rusfritt. Dugnadsklubbene Vikings og Trolls står for grillingen, og det blir anledning til å kjøpe både mat og drikke. Det er dessverre ikke mulig å ta med engangsgrill e.l. grunnet brannforskrifter, men vi lover å stille med smakfull mat!
Vi minner om at billettsalget åpner kl 17.00, og at både billettluke og innslipp til kampen er ved inngang 1, samme sted som tailgate.

Vi gleder oss masse, så da mangler det bare at du også blir med på en utrolig bra kveld!