NM 2018: Tailgate-party før finalekampen!

FRA KL. 13 VED INNGANG 1 PÅ BISLETT STADION LØRDAG 7. JULI

Tradisjon, grill, god stemning og bra musikk. For mange amerikanere er tailgate-party nesten like viktig som fotballkampen. Flere idretter har adoptert konseptet, men tradisjonene er desidert sterkest for fotballen. Og når vi da inviterer til finale i norgesmesterskapet, så inviterer vi selvfølgelig også til tailgate-party!

Tailgating er en tradisjon som har utviklet seg siden 1800-tallet – fra kurver med mat og piknik på parkeringsplasser, til mobile kjøkken og oppdekking med bord og stoler. Bevegelsen skjøt virkelig fart etter hvert som biler ble mer og mer vanlig i USA, da man kunne bruke «tailgate»-en, altså lemmen på en pick-up, til å sitte på eller som bord. Nå er tailgate-festen en viktig del av opplevelsen som kommer med amerikansk fotball. Det er vanlig med live musikk, spill, moro, og selvfølgelig, grilling ved tailgaten.

Vi har tatt det litt lenger enn bagasjerommet og stiller opp med kjempe-grill, salgsboder, konkurranser og bra musikk. Dette blir rett og slett en skikkelig god fest før dørene åpner til kamp på Bislett stadion. Det er dessverre ikke mulig å ta med engangsgrill e.l. grunnet brannforskrifter, men vi lover å stille med smakfull mat! Inngang er gratis og arrangementet er rusfritt. Klubbene våre har også anledning til å selge klubb-effekter etter avtale med oss – de kan ta kontakt på nm@amerikanskfotball.com.
Vi minner om at billettsalget til kampen åpner kl. 15.00, og at både billettluken og publikumsinngangen til kampen er på samme sted som tailgate-party.

Velkommen!