NM 2018: Finalen sendes på Viasport+

Dette er andre året vi har sikret oss muligheten til å arrangere NM-finalen for senior på Bislett Stadion i Oslo. Arenaen som er mest kjent for friidrett og Bislett Games byr også på seg selv som et flott sted for amerikansk fotball. Det er godt tilrettelagt for filming og TV-produksjon og det er en glede å kunne si at vi nå har inngått en avtale med Viasat for TV-sending av årets NM-finale.

Viasport+ sender NM-finalen samme kveld som den spilles og vi er skikkelig gira!
Dette er den samme kanalen som har rettigheter til NFL i Norge og vi er veldig heldige som i tillegg får med oss deres NFL-kommentator Bård Strøm i studio. Det blir intervjuer både før, under og etter kampen, og vi satser på å produsere programmet som en live-sending slik at opplevelsen blir så god som mulig for de som ikke har anledning til å være tilstede på Bislett Stadion. Sendingen vil også gå i reprise på Viasport+ i løpet av sommeren, i tillegg til at den blir gjort tilgjengelig på ViaFree. Det er 1 million abonnenter som har tilgang til Viasport og vi gleder oss til å dele kanal med NFL.

Følg med på ViaSport+ kl. 21.00, lørdag 7.juli for NM-finalen i amerikansk fotball senior