NM 2018: Presenterer finalelaget Oslo Vikings

Vi er spente på NM-finalen for senior og gleder oss masse til lørdag. Vi har stilt lagene tre spørsmål for å sjekke stemningen i forkant av kampen – først ut er Oslo Vikings:

Bislett stadion står sterkt i den norske tradisjon som en del av folkesjela og i idrettsnorges folkeminne. Hva betyr det for dere å spille amerikansk fotball, NM-finale, på Bislett stadion? Oslo Vikings synes det er rett strategi å legge NM-finalen til en tradisjonsrik stadion, og ser frem til å spille kampen i flott atmosfære. For våre spillere, øvrige medlemmer og klubben som helhet er Bislett en optimal stadion å spille på.

Hva betyr det for deg/din klubb/deres spillere å være her – et av de to beste lag i Norge – hvordan føles det å ha sjansen til å bli årets Norgesmestere? Oslo Vikings søker alltid etter å vinne mesterskap på seniornivå. Et nasjonalt mesterskap er billetten til å få spille mot de nasjonale mesterne i Europa, og vi vil fortsette reisen vi startet på i år. Derfor er det viktig for spillerne og klubben å vinne årets NM. Vi går til kampen med ydmykhet og respekt for vår motstander, men målet er klart.

Hva er «oppskriften» deres? Hvordan har dere jobbet for å komme dere hit? Vår oppskrift er enkel. Oslo Vikings skal alltid jobbe mer og smartere enn våre motstandere. I norsk sammenheng har vi greid dette, men om vi skal ta steg i europeisk sammenheng må vi jobbe enda mer og smartere.

Kick-off kl.17.00, lørdag 7. juli