Give aways!

Fra vår sponsor All American Sports har vi fått en rekke fete give aways. Vi kommer til å trekke blant annet gavekort til allamericansports.no på billettnummer, så ta vare på billetten. Vinnerne annonseres i pauser i kampen.
Videre deler vi ut premier på uhøytidelige konkurranser under tailgate. En av aktivitetene er en Kahoot-quiz, lørdag kl. 16. Anbefaler alle å laste ned Kahoot på forhånd og være med på quiz-moro.

Tailgate og kiosk tar Vipps og bankkort.

Tøffe kamper i semifinalene

Se høydepunkter fra semifinalene her.

I semifinalekampen mellom Oslo Vikings og Vålerenga Trolls, så det på papiret ut som de ubeseirede seriemesterne Oslo Vikings kunne få en grei vei til finalen. Men da våknet Vålerenga Trolls. De gav publikum en fantastisk oppvisning og seriemesterne noe å tenke på. Ved utgangen av tredje periode stod det 21-07 til Vikings. Seks minutter senere var stillingen 24-25 til Trolls! Vikings mobiliserte og vant til slutt 39-32. 42 poeng tilsammen i 4. periode – wow.  «Battle of Oslo» ble utrolig spennende, og Trolls har nå enda flere fans – fra hele byen.

I Bergen møttes Åsane Seahawks og Eidsvoll 1814s. Tre ganger tidlig i kampen fikk 1814s sitt angrep lov å starte innenfor Åsanes 30. yard linje. Det gav 3 touchdowns på løp av Michael Hall. Denne import-amerikaneren er sterk, og stoppet ikke før han hadde 6 TDs. Dette ble tungen på vektskålen i en kamp hvor de to lagene egentlig matcher hverandre godt. 27-44 til Eidsvoll. Eliteserielaget til Åsane Seahawks har uansett hatt en fantastisk reise på kort tid, takk for kampen!

Fotball-Norges argeste rivaler møtes nå til nok en NM-finale. Oslo Vikings mot Eidsvoll 1814s. Lørdag kl. 18.30. Be there!

Veien til Bislett går via Rolland i Bergen og Frogner i Oslo

Det nærmer seg en historisk NM finale på Bislett den 8. juli. For å gjøre seg fortjent til å spille på Bislett, skal fire lag måle krefter atter en gang. Begge semifinalene spilles søndag 2. juli.

Frogner stadion, søndag kl. 14 – «The battle of Oslo» – igjen

Vålerenga Trolls og Oslo Vikings er Norges eldste klubber og har vunnet NM 10 ganger hver. Da disse lagene møttes i årets serie, i den etter hvert tradisjonelle 16. mai-kampen, var Vikings sterkest. Trolls tok en borteseier mot Åsane Seahawks 17. juni.

Vikings har vært sterke i årets sesong, med et godt forsvar og presist angrep. Troppen til Trolls teller mange unge spillere, som lover godt for fremtiden. Kampene mellom byrivalene er alltid fulle av nerver, og ingen kan se bort fra at Trolls kan overraske seriemesterne på søndag.

Rolland stadion, søndag kl. 15 – Sjøhauker mot Grunnlovsmenn

Eidsvoll 1814s er Norges mestvinnende klubb siden år 2000, med 9 NM gull i denne perioden og også deltagelse i finalen de siste 4 årene. Åsane Seahawks er årets Espen Askeladd, som spiller sin første sesong på høyeste senior-nivå. De tok 2. plass serien foran nettopp Eidsvoll.

Sist Eidsvoll dro til Bergen ble oppgjøret en «gyser» til siste spilleminutt. Kampen den 11. juni fikk alt man kan ønske seg av spenning da Åsane til slutt seiret med sifrene 26-20. Det er duket for et jevnt og spennende semifinaleoppgjør på Rolland, utenfor Bergen.

Vi ønsker alle fire lag lykke til i årets semifinaler!

Pre-game tailgate-party!

Forbundet og Osloklubbene Vålerenga Trolls og Oslo Vikings inviterer til tailgate-party i forkant av NM-finalen på Bislett, det loves både grill og god stemning.

Vi byr opp til fest

8. juli kl. 15.00 starter vi fotballfesten med tailgate-party ved inngang 1 på Bislett Stadion.
Vi tar med grillen og musikkanlegg, og kjører i gang med konkurranser og give-aways.
Sesongens to beste lag møtes i kampen om tittelen «Norgesmester 2017».
En tittel som bærer med seg svette, blod, tårer og ikke minst en intens, men god stemning.

Men hva er egentlig tailgate?

Tailgate er en amerikansk tradisjon og sosial happening hvor fans og tilskuere samles rundt fotballarenaen i forkant av kampen. Her blir det spilt musikk, og delt god mat og drikke blant de oppmøtte. En tailgate er den ned-fellbare lemmen på en pick-up. «Tailgating» er originalt at man satt på denne eller brukte denne som bord. «Tailgating» blir i USA forbundet med at man gjør dette rundt og i bagasjerommet/ lasteplanet på bilene, og derfor «tailgater».
Vi kommer riktig nok ikke til å gjøre dette fra et bagasjerom på en bil, men tar med de samme tradisjonene til Bislett for å skape litt «Super Bowl» stemning!

Og dette foregår ute? Hva med været?

Det er sommer og vi håper på fint vær, men har også god plass under tak dersom det skulle regne. La ikke det være en stopper for om du velger å delta eller ikke – her blir det moro uansett!

Tailgate-party er gratis og rusfritt. Dugnadsklubbene Vikings og Trolls står for grillingen, og det blir anledning til å kjøpe både mat og drikke. Det er dessverre ikke mulig å ta med engangsgrill e.l. grunnet brannforskrifter, men vi lover å stille med smakfull mat!
Vi minner om at billettsalget åpner kl 17.00, og at både billettluke og innslipp til kampen er ved inngang 1, samme sted som tailgate.

Vi gleder oss masse, så da mangler det bare at du også blir med på en utrolig bra kveld!

Avtalen i boks, vi kjører NM-finale i Oslo!

Det er en stor glede å kunne ønske velkommen til en NM-finale på Bislett Stadion i år. Og det gleder oss like mye å kunne ønske velkommen til live-sending av kampen på TV2 Sportskanalen slik at alle som ikke har mulighet til å være i Oslo allikevel kan få sett kampen, enten i beste sendetid eller i etterkant på TV2 Sumo.

Nå står vi foran sesongens siste innspurt og jobber på spreng for at dette skal bli en knall avslutning for alle. Vi håper at det er mange spente sjeler som ønsker å dele finaledagen med oss på Bislett for å heie frem årets to sterkeste lag!

Vi sees 8. juli 😉