Praktisk informasjon

Kampstart: 7.JULI kl.17.00, BISLETT STADION

 

Billetter

Billettype Pris MERK
Forhåndskjøp, voksen 100 kr Billettbånd hentes ut på stedet fra kl. 15.00
Kjøp på stedet, voksen 100 kr Billettsalg åpner kl.15.00
Barn/unge under 15 år GRATIS Må også hente ut billett i billettluka

Billetter kan kjøpes til 100 kr via Vipps ID 24944. Billettbånd hentes ut i billettluka før kampstart.

Det vil også være mulig å kjøpe billetter på stedet, billettsalget åpner kl. 15.00. Vi tar kort, kontant og Vipps, billettene koster da 100 kr.

Barn og unge under 15 år kommer inn gratis.

 

informasjon til tilskuere

Vi henstiller til å ikke ta med seg støyende instrumenter eller lydeffekter til bruk på tribunen. Hvis det allikevel er ønskelig å bruke slikt vil vaktene vise til et tribuneområde hvor det ikke er til sjenanse for andre tilskuere.

 

INNGANG

Billettsalg, henting av forhåndsbestilte billetter og inngang til tribunen vil være gjennom inngang 1. Dette er hovedinngangen til Bislett, på den kortsiden som vender ut mot rundkjøringen i Thereses gate (der trikken går).  Det er også her det arrangeres tailgate, og der dere finner kioskene med salg av mat og drikke under kampen.
Tailgate og kiosk tar Vipps og bankkort.

 

REISE, ANKOMST

Kollektivtransport
Holderplass: BISLETT

Buss 21: Helsfyr T – Tjuvholmen
Trikk 17: Grefsen Stasjon – Rikshospitalet (Kjører bl.a. fra Jernbanetorget)
Trikk 18: Ljabru – Rikshospitalet (Kjører bl.a. fra Jernbanetorget)

Vi gjør oppmerksom på at all kollektivtransport nå kjører sommerruter, så det kan lønne seg å sjekke fremkomst i forkant. I tillegg kjører ikke t-banen mellom Stortinget og Majorstuen denne helgen pga. skinnearbeid. Finn din beste transportrute på www.ruter.no  eller med ruter sin reise-app.

Ankomst med bil
Det kan dessverre vært vanskelig å parkere i området og vi anbefaler kollektivtransport eller å parkere i parkeringshuset i Bogstadveien 1. Derfra kan man gå bort Underhaugsveien til Bislett stadion (ca. 5 min).